Sport

Sport op 507 treden

Dat je op de Trappen naast Snowworld je favoriete sport kan beoefenen hoeven we niemand te vertellen, daar komen juist de meeste mensen voor. Maar het is niet alleen trappen lopen wat er gedaan wordt. Buiten het trappen lopen kom je er ook andere sport beoefenaars tegen; hardlopers, mountainbikers, wandelaars, bootcampers en zelf een enkele zwemmer.

Het maakt niet uit of je alleen of in groepsverband sport, maar om aan je conditie te werken zijn de trappen de ideale locatie. Het blijven 507 treden die je moet trotseren als je naar boven wilt komen, alhoewel er ook een voetgangerspad naar de top van de Wilhelminaberg is. Maar je bent buiten, in het groen, het is gratis, ‘s avonds is het verlicht en er is zeker ruimte genoeg. Tevens vindt je onder aan de berg een door WML geïnstalleerd watertappunt waar je gratis je waterflesje kan vullen; dus dorst lijden is niet nodig.

 

sport op de trappen naast snowworld

Aan deze sport pagina wordt gewerkt, we zien u graag terug als de pagina volledig is gevuld, maar eerder mag natuurlijk ook

Trappen lopen

Wandelroute

Mountainbike route

Downhill !

Uphill !

Bootcamp

Marathon

Het sinds 2014 jaarlijks terugkerende spektakel, de Wilhelminaberg Trappenmarathon, is het zwaarste sport evenement dat op de Trappen naast Snowworld gehouden wordt. Ieder jaar kunnen sporters hun uithoudingsvermogen en “spirit” testen door mee te doen aan dit slopend sportevenement.

De trappenmarathon wordt georganiseerd door Stichting Foras Events.