Instagram

Instagram

Wie heeft er nog niet van gehoord 😉 of eigenlijk wie gebruikt het nog niet of heeft het nog nooit bekeken? Ik denk dat niet heel erg veel mensen deze vraag met “ja, ik!” kunnen beantwoorden. Instagram is zo’n groot en wereldwijd platform voor het delen van foto’s, filmpjes en berichten dat dit bijna niet meer weg te denken is in de digitale wereld. Daarnaast is het ook een zeer groot platform voor het maken van reclame voor je bedrijf of interesse gebied, ja zelfs hele levensverhalen kun je terug vinden.

@trappennaastsnowworld

Wij willen natuurlijk niet de uitzondering zijn die niet “mee doet” op ‘Insta’ zoals Instagram kortweg in de volksmond heet. Dus is er ook een Instagram pagina genaamd Trappen naast Snowworld en kun je ons vinden via deze link. Lijkt het jou als bezoeker leuk om jouw foto uit je post gerelateerd aan de Trappen naast Snowworld hier op de site vermeld te krijgen? Link dan naar ons in je post met de naam @trappennaastsnowworld of met de tag trappennaastsnowworld in je foto.

Instagram Instagram Instagram Instagram Instagram

Facebook

Mocht jij nu iemand zijn die tot de groep van “niet Instagram gebruiker” behoort, maar je gebruikt wel Facebook dan kun je natuurlijk terecht op onze Facebook pagina. Lees via deze link meer hierover.