Facebook

Facebook

Facebook staat ongeveer bij iedereen op zijn smartphone, of het nu intensief gebruikt wordt of niet. Ook zijn er genoeg personen die Facebook totaal afzweren en het beschrijven als het roddelputje van de social media. Maar er zijn ook genoeg personen die het gebruiken om contact te maken met andere personen die dezelfde hobby of andere interesse hebben. Maar veel mensen kunnen op deze manier gemakkelijk en snel contact maken met familie en geliefden aan de andere kant van de wereld.

@trappennaastsnowworld

Aangezien de Trappen naast Snowworld openbaar toegankelijk zijn, willen we dit ook uitdragen op Facebook. Geregeld wordt er gepost op Facebook met een leuke foto, waarmee we hopen dat we de bezoekers van Facebook en de site een plezier (kunnen) doen. Het kan zo maar zijn dat je jezelf ziet op een geposte foto, we vinden het leuk als je een berichtje achter laat.
Op facebook zijn we te vinden via deze link. Lijkt het jou als bezoeker leuk om jouw foto uit je post gerelateerd aan de Trappen naast Snowworld hier op de site vermeld te krijgen? Link dan naar ons in je post met de naam @trappennaastsnowworld of met de tag trappennaastsnowworld in je foto.

Facebook foto Facebook foto Facebook foto Facebook foto Facebook foto

Instagram

Mocht jij nu iemand zijn die tot de groep van “niet Facebook gebruiker” behoort, maar je gebruikt wel Instagram, dan kun je natuurlijk terecht op onze Instagram pagina. Lees via deze link meer hierover.